Deák Vendégház Hajdúszoboszló Facebook Deák Vendégház Hajdúszoboszló Messenger
Deák Vendégház Hajdúszoboszló Email
Deák Vendégház Hajdúszoboszló apartman igényes környezetben

Mary Apartman - szállás Hajdúszoboszló

Mary Apartman – Hajdúszoboszló


Apartmanunk a Deák Vendégház szomszédságában, az üdülőparadicsom központjában helyezkedik el, mintegy 300 méterre a Hajdúszoboszlói Aqua Palace-tól, 200 méterre a termálfürdő főbejáratától. Így a Mary Apartman Hajdúszoboszló szívében, egy tökéletes szálláslehetőséget biztosítva a népszerű strandfürdőbe készülő kirándulók számára.

A földszintes 4 külön bejárattal rendelkező apartmanjaink, egyenként tekintve 2db kétszemélyes, 1 db háromszemélyes és 1 db négyszemélyes kétszobás, klimatizált apartmanok. Árfüggően a klimatizálás: +2000 Ft / nap.
Külön bejáratú szállásainkhoz privát zuhanytálcás fürdőszoba és wc tartozik, a szobákban pedig led kábeltévé található. Természetesen az ingyenes wifi elérhetőség is biztosított mind a négy apartmanunkban.
Emellett mindegyik rendelkezik felszerelt saját amerikai vagy teakonyhával, melyekben a kávéfőző, kenyérpirító, mikrohullámúsütő és hűtőszekrény mellett még vízforraló is megtalálható. Kisgyerekes családok részére etető széket is tudunk biztosítani.

Amennyiben nem szeretnének még a kirándulás ideje alatt is a konyhában tevékenykedni, akkor érkezéskor a Mary Apartman esetében is igényelhető kedvezményes félpanziós ellátás is, melyet a közeli (50 méterre található) étteremben vehetnek igénybe.

A szálláshoz tartozó udvarunk biztosítja Önöknek a pihenéshez szükséges kellemes, zöld környezetet, melyben a gyerekek is önfeledten szórakozhatnak.

Az igényesen gondozott kertben, helyet kapott még egy tűzrakásra alkalmas terület is, mely biztosítja a lehetőséget a különféle kerti sütögetésekhez, legyen szó bográcsozásról, grillezésről, vagy akár egy kis esti szalonnasütésről.

A Mary Apartman vendégei számára ingyenesen használható, zárt parkolót biztosítunk!

 Tájékoztatás digitális adatrögzítésről!

 

Személyazonosságot igazoló okmány felmutatása digitális adatrögzítés céljából!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a (2016. évi CLVI. törvény) turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló kormányrendelet értelmében 2021. szeptember 1-től a bejelentkezés feltétele a szálláshely szolgáltatásait igénybe vevők fényképes személyazonosításra alkalmas okmányának (személyi igazolvány vagy útlevél), – harmadik országbeli állampolgár esetében a vízum vagy tartózkodási engedély – átadása a recepciós kollégáknak digitális okmányszkennerrel történő adatrögzítésre, melyet a szálláshely-szolgáltató köteles továbbítani a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA).

 

Az okmánybemutatási kötelezettség független a vendég életkorától, a gyerekek számára is kötelező érvényű. Az okmány bemutatásának hiányában a szállásadó a szálláshely-szolgáltatást megtagadja.

Abban az esetben, ha a szálláshely-szolgáltató a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szálloda a visszaigazolásban szereplő kötbér-, lemondási- vagy módosítási összeg megfizetésére igényt tart.

 

Megértésüket köszönjük.

 

Mary Apartman árak:

Elő- és utószezoni árak
(2023. Június 15-ig és Szeptember 1-től)
Minimum 2 fő, 2 éjszakás foglalás  esetén
5 000 Ft/fő/éj-től
Főszezoni és kiemelt ünnepnapi árak
(2023. Június 16-tól Augusztus 31-ig)
Minimum 2 fő, 4 éjszakás foglalás esetén
10 000 Ft/fő/éj-től
Elő- és utószezoni 1 hetes akció
Minimum 2 fő, 7 éj 8 nap esetén
63 000 Ft/fő-től

 

Csoportos és gyerek kedvezmények:                       

  • 10 fő felett 1 fő ingyen szállhat meg                       
  • 3 éves korig ingyenes (ágy nélkül)                    
  • 14 éves korig 500Ft kedvezmény                                           

*A kedvezmények nem összevonhatóak.                       
*Az árak ünnepnapokon kívül értendők.                       
*Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, mely értéke 500.-Ft/fő/éj (18 éves kortól)    


Az év minden napján várjuk kedves vendégeinket Hajdúszoboszló egyik legkedveltebb szálláshelyén, a Mary Apartman nyaralóiba, ahol kellemes környezet, olcsó árak, állandó kedvezmények várják az idelátogatókat.

Mary apartman

ajánlatot kérek!

Melyik ház érdekli?

Ház

Mary apartman

Mary apartman

Hány fő?

Melyik szoba?

Érkezés dátuma

Távozás dátuma