Deák Vendégház Hajdúszoboszló Facebook Deák Vendégház Hajdúszoboszló Messenger
Deák Vendégház Hajdúszoboszló Email
Deák Vendégház Hajdúszoboszló apartman igényes környezetben

Mary Apartman - szállás Hajdúszoboszló

Mary Apartman – Hajdúszoboszló

Azonnali foglalás itt: https://foglalas.appartman.hu/mary-apartman


Apartmanunk a Deák Vendégház szomszédságában, az üdülőparadicsom központjában helyezkedik el, mintegy 300 méterre a Hajdúszoboszlói Aqua Palace-tól, 200 méterre a termálfürdő főbejáratától. Így a Mary Apartman Hajdúszoboszló szívében, egy tökéletes szálláslehetőséget biztosítva a népszerű strandfürdőbe készülő kirándulók számára.

A földszintes 4 külön bejárattal rendelkező apartmanjaink, egyenként tekintve 2db kétszemélyes, 1 db háromszemélyes és 1 db négyszemélyes kétszobás, klimatizált apartmanok. Árfüggően a klimatizálás: +2000 Ft / nap.
Külön bejáratú szállásainkhoz privát zuhanytálcás fürdőszoba és wc tartozik, a szobákban pedig led kábeltévé található. Természetesen az ingyenes wifi elérhetőség is biztosított mind a négy apartmanunkban.
Emellett mindegyik rendelkezik felszerelt saját amerikai vagy teakonyhával, melyekben a kávéfőző, kenyérpirító, mikrohullámúsütő és hűtőszekrény mellett még vízforraló is megtalálható. Kisgyerekes családok részére etető széket is tudunk biztosítani.

Amennyiben nem szeretnének még a kirándulás ideje alatt is a konyhában tevékenykedni, akkor érkezéskor a Mary Apartman esetében is igényelhető kedvezményes félpanziós ellátás is, melyet a közeli (50 méterre található) étteremben vehetnek igénybe.

A szálláshoz tartozó udvarunk biztosítja Önöknek a pihenéshez szükséges kellemes, zöld környezetet, melyben a gyerekek is önfeledten szórakozhatnak.

Az igényesen gondozott kertben, helyet kapott még egy tűzrakásra alkalmas terület is, mely biztosítja a lehetőséget a különféle kerti sütögetésekhez, legyen szó bográcsozásról, grillezésről, vagy akár egy kis esti szalonnasütésről.

A Mary Apartman vendégei számára ingyenesen használható, zárt parkolót biztosítunk!

 Tájékoztatás digitális adatrögzítésről!

 

Személyazonosságot igazoló okmány felmutatása digitális adatrögzítés céljából!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a (2016. évi CLVI. törvény) turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló kormányrendelet értelmében 2021. szeptember 1-től a bejelentkezés feltétele a szálláshely szolgáltatásait igénybe vevők fényképes személyazonosításra alkalmas okmányának (személyi igazolvány vagy útlevél), – harmadik országbeli állampolgár esetében a vízum vagy tartózkodási engedély – átadása a recepciós kollégáknak digitális okmányszkennerrel történő adatrögzítésre, melyet a szálláshely-szolgáltató köteles továbbítani a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA).

 

Az okmánybemutatási kötelezettség független a vendég életkorától, a gyerekek számára is kötelező érvényű. Az okmány bemutatásának hiányában a szállásadó a szálláshely-szolgáltatást megtagadja.

Abban az esetben, ha a szálláshely-szolgáltató a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szálloda a visszaigazolásban szereplő kötbér-, lemondási- vagy módosítási összeg megfizetésére igényt tart.

 

Megértésüket köszönjük.

 

Mary Apartman árak:

Elő- és utószezoni árak
(2023. Június 15-ig és Szeptember 1-től)
Minimum 2 fő, 2 éjszakás foglalás  esetén
6 000 Ft/fő/éj-től
Főszezoni és kiemelt ünnepnapi árak
(2023. Június 16-tól Augusztus 31-ig)
Minimum 2 fő, 4 éjszakás foglalás esetén
9 000 Ft/fő/éj-től
Elő- és utószezoni 1 hetes akció
Minimum 2 fő, 7 éj 8 nap esetén
35 000 Ft/fő-től

 

Csoportos és gyerek kedvezmények:                       

  • 10 fő felett 1 fő ingyen szállhat meg                       
  • 3 éves korig ingyenes (ágy nélkül)                    
  • 14 éves korig 500Ft kedvezmény                                           

*A kedvezmények nem összevonhatóak.                       
*Az árak ünnepnapokon kívül értendők.                       
*Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, mely értéke 590.-Ft/fő/éj (18 éves kortól)    


Az év minden napján várjuk kedves vendégeinket Hajdúszoboszló egyik legkedveltebb szálláshelyén, a Mary Apartman nyaralóiba, ahol kellemes környezet, olcsó árak, állandó kedvezmények várják az idelátogatókat.

Mary apartman