Deák Vendégház Hajdúszoboszló Facebook Deák Vendégház Hajdúszoboszló Messenger
Deák Vendégház Hajdúszoboszló Email
deákvendégház logó

DEÁK VENGÉDHÁZ
HAJDÚSZOBOSZLÓ

Szállás Hajdúszoboszlón a Termálfürdővel szemben. Összkomfortos szobák és apartmanok. Kedvezmények egész évben.

Hajduszoboszló apartman

Csomag

Ajánlataink

Őszi gyógykúra

Érvényes: Szeptember 1- Október 30.-ig, kivéve kiemelt ünnepen. TB Támogatott kezelések fürdőbelépővel már napi 1500.-Ft-ért.
Szállás Ár: Deák Vendégház: 2500.-Ft/fő/éj ártól. Mary Apartman: 3500.-Ft/fő/éj ártól. Deák 4 Vendégház 2200.-Ft-tól

Foglalás

Strand nyitó ünnepi hétvége

Érvényes: 2019.04.26-05.01. között.Strand nyitó ünnepi hétvége, tűzijátékkal
Szállás Ár: Deák Vendégház: 3000.-Ft-tól/fő/éj+IFA,Deák 4 Vendégház: 2500.-Ft-tól/fő/éj+IFA, Mary Apartman: 4000.-Ft-tól/fő/éj+IFA

Foglalás

Szüreti mulatság fesztivál

Érvényes: 2019 Október 18-20 között. Teljes hétvége.
Szállás Ár: Deák Vendégház: 3000.-Ft-tól/fő/éj, Deák 4 Vendégház: 2500.-Ft-tól/fő/éj, Mary Apartman: 4000.-Ft-tól/fő/éj. Az ár IFA adót nem tartalmazza.

Foglalás

Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál

Érvényes: 2019. június 7. - 9. Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál
Szállás Ár: Deák Vendégház: 3000.-Ft-tól/fő/éj, Deák 4 Vendégház: 2500.-Ft-tól/fő/éj, Mary Apartman: 4000.-Ft-tól/fő/éj. Az ár IFA adót nem tartalmazza.

Foglalás

Hajdúszoboszló apartman

+36 20 594 3881

4200 Hajdúszoboszló
Deák Ferenc utca 2

info@deakvendeghaz.hu

Vagy írjon itt

Szeretne többet megtudni?

Ajánlatot kérek!

Hajdúszoboszló szállás, apartman

a fürdővel szemben

Vendégházunk szemben található a Termál és Strandfürdővel, közel az Aqua Palace fedett élményfürdőhöz. Hajdúszoboszló szállás kényelemmel, elérhető áron. Két épülettel üzemelünk egész évben, 2-3-4 ágyas szobákkal, apartmanokkal összesen 22 férőhellyel. Zárt parkoló, tűzrakási lehetőség, gyerekeknek udvari játszó sarok teszi kellemesebbé a pihenést. (Hajdúszoboszló, Deák Ferenc utca 2.)

Bővebben
Szállás, apartman a fürdővel szemben
Hajdúszoboszló vendégház kedvezmények

csoport és gyermek

kedvezmények

Vendégházainkban és apartmanjainkban egész évben különböző kedvezményeket vehetnek igénybe, ezek közül legkedveltebbek az állandó gyermek és csoportos kedvezményeink. Élvezze Ön is hajdúszoboszlói szállásainkat kedvezménnyel!

Bővebben
hajdúszoboszló szállás fürdőbelépővel
Hajdúszoboszló vendégház, gyógyfürdő, Strand, Hungaro Spa

Strand 30 hektáron

A hajdúszoboszlói gyógyfürdő nemcsak a gyógyulni vágyókat vonzza. A nyári főszezonban a strandturizmus hódít. A 30 hektáros parkban elterülő strand május 1-tol szeptember 30-ig tart nyitva. Nyaranta százezrek nyernek felüdülést 13 medencéjében, köztük a hullám, pezsgő, gyerek és élménymedencékben.
Mi kell ahhoz hogy Ön is ki tudja élvezni akár több napon át ezeket az élményeket? Egy szállás Hajdúszoboszlón, amiben örömmel tudunk segíteni!

Tovább >
Mediterrán tengerpart és szállás hajdúszoboszlón

Mediterrán tengerpart, pálmafák...

A Deák Vendégház a fürdővel szemben található, így pár perc séta után már élvezheti is a hajdúszoboszlói gyógyvizet, vagy akár a különleges mediterrán tengerpartot a pálmafák árnyékában. Aki egy igazi kikapcsolódásra, pihenésre vágyik, itt megfogja találni számára a megfelelő helyet.
Hajdúszoboszló apartman, hogy a pihenés élménnyel társuljon!

Tovább >

mit kinál

hajdúszoboszló?

hajdúszoboszló gyógyfürdő

A gyógyvíz ereje

A gyógyhatású termálvíz összetevőinek (jód, bróm, konyhasó, hidrogénkarbonát, bitumen és az ehhez kötődő ösztrogén; a titán, réz, cink, ezüst, bárium, vanádium, és ólom formájában megjelenő nyomelemek stb) köszönhető. Szakszerű alkalmazással a természetnek ez a patikája számos betegségre lehet gyógyír, vagy a szenvedések, bajok enyhítője.

Szabadidős programok

2019. fesztiválok, programok, szállás

Minden évben megrendezésre kerül a híres Fürdőbál, a Grill és Sör fesztivál, de különleges programok várnak mindenkit a Halloween, Karácsony, és a Szilveszter emgünneplésére is. A Hajdúszoboszló vendégház nem csak nyáron a legjobb a választás, nálunk nem fog unatkozni!

Hortobágyi nemzeti park

A Hortobágy Európa legnagyobb szikes pusztája. Itt alapították meg Magyarország első nemzeti parkját 1973-ban, a 82 ezer hektár kiterjedésű Hortobágyi Nemzeti Parkot. A Hortobágyi Nemzeti Park egész területe a Világ Kulturális és Természeti Örökségének listájának része.

A Strand (Hungarospa) programjai

Szépség királynő választás, Sztár fellépők, és különböző érdekességek várnak a hajdúszoboszlói fürdőben!

Debreceni programok

Debrecen csak 15 percre van hajdúszoboszlói vendégházainktól és változatos programok, különféle látnivalók várják az oda látogatókat.

Aqua Palace fedett élményfürdő.

Az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő Hajdúszoboszlón, Európa legnagyobb fürdõkomplexumának részeként jött létre. Az élményfürdő 15000 m2-en, 1600m2 vízfelülettel, egyszerre 1000 fő befogadására alkalmas. Az Aqua-Palace 20 medencéje közül 8 a földszinti fürdővilágban található. Az exkluzív élménymedencék különböző korokat és helyszíneket idéznek meg.

Nyíregyháza Sóstózoo állatpark

Nyíregyháza Sóstózoo állatpark. Az állatpark a várostól 5km-re Sóstón 30 hektáron várja kedves látogatóit. Az Állatpark ebben a természetes, szinte háborítatlan környezetben kapott helyet egy tölgyerdő mélyén. A 30 hektáros területen földrészek fogadják a látogatókat, hogy aki ide belép, végigjárhatja a Földet, megfigyelheti miként élnek a világ különböző vidékein az állatok.

hajdúszoboszló apartman

Horgásztó Hajdúszoboszlón és közelében:

  • Silver horgásztó
  • Sáska horgásztó
  • Nádaspart horgásztó
lovaglás hajdúszoboszló vendégház

Lovaglás Hajdúszoboszlón:

  • Bíbor Horse Lovasiskola,
  • Napkeleti Western Lovas és Szabadidő Közhasznú Egyesület
  • Eliza Lovastanya

Egész évben változatos, élménydús programokkal várja nyaralásra érkező vendégeit
Hajdúszoboszló város és a Hungarospa Termálfürdő.

szépkártya

elfogadó hely