Deák Vendégház Hajdúszoboszló Facebook Deák Vendégház Hajdúszoboszló Messenger
Deák Vendégház Hajdúszoboszló Email
Deák Vendégház Hajdúszoboszló apartman igényes környezetben

Deák vendégház Hajdúszoboszló

Deák Vendégház - Hajdúszoboszló


Vendégházaink a város szívében, a Hungarospa Fürdőkomlexumtól 200 méterre találhatóak. A tökéletes elhelyezkedésüknek köszönhetően, a fürdőzni vágyók közkedvelt üdülőjévé vált.

A Deák Vendégház Hajdúszoboszló belvárosában több emeleten elhelyezkedő, 2 db kétszemélyes és 3 db háromszemélyes, összkomfortos szobákkal várja a pihenni vágyókat, melyek közül néhány lakrészhez erkély is párosul.
Minden szobához privát zuhanytálcás fürdőszoba és wc tartozik. Emellett szobáink saját hűtőszekrénnyel, kábel tv-vel vannak felszerelve, valamint az ingyenes Wifi használat és az erkélyeken elhelyezett asztal és székek is a vendégeink kényelmét szolgálják.

Igény szerint kedvező áron kérhető félpanziós ellátás is, mely a szomszédos étteremben vehető igénybe, viszont akár a közös felszerelt konyhasarok használatára is van lehetőség a vendégházon belül.
A Deák Vendégház udvarán kellemes környezet, virágos és zöld növényzet várja a levegőzni vágyókat, mivel számunkra fontos, hogy vendégeink ne csak az épületen belül érezzék magukat otthonosan. Így a gyerekek is felszabadultan érezhetik magukat az udvaron, hiszen melyik kicsi ne szeretne a kertben játszani?

Teret adunk a kerti sütögetésnek is!
Igényesen kialakított környezetben vendégeinknek lehetőségük nyílik a grillezére, bográcsozásra vagy akár szalonnasütésre is. A térkövezett területen természetesen a kiülési lehetőséget biztosító sörpad is helyet kapott.

A Deák Vendégház vendégei részére az udvarba ingyenes, zárt parkolót biztosítunk!

A Hajdúszoboszlóra látogató családoknak, vagy akár nagyobb baráti társaságoknak is ideális szállás kínál a Deák Vendégház és Apartman, hiszen ma már a 3 épületünkben összesen 28 fő számára elegendő helyet tudunk biztosítani.


 Tájékoztatás digitális adatrögzítésről!

 

Személyazonosságot igazoló okmány felmutatása digitális adatrögzítés céljából!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a (2016. évi CLVI. törvény) turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló kormányrendelet értelmében 2021. szeptember 1-től a bejelentkezés feltétele a szálláshely szolgáltatásait igénybe vevők fényképes személyazonosításra alkalmas okmányának (személyi igazolvány vagy útlevél), – harmadik országbeli állampolgár esetében a vízum vagy tartózkodási engedély – átadása a recepciós kollégáknak digitális okmányszkennerrel történő adatrögzítésre, melyet a szálláshely-szolgáltató köteles továbbítani a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA).

 

Az okmánybemutatási kötelezettség független a vendég életkorától, a gyerekek számára is kötelező érvényű. Az okmány bemutatásának hiányában a szállásadó a szálláshely-szolgáltatást megtagadja.

Abban az esetben, ha a szálláshely-szolgáltató a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szálloda a visszaigazolásban szereplő kötbér-, lemondási- vagy módosítási összeg megfizetésére igényt tart.

 

Megértésüket köszönjük.

Deák Vendégház Apartman árak:

Elő- és utószezoni árak
(2023. Június 15-ig és Szeptember 1-től)
Minimum 2 fő, 2 éjszakás foglalás  esetén
4 500 Ft/fő/éj-től
Főszezoni és kiemelt ünnepnapi árak
(2023.Június 16-tól Augusztus 31-ig)
Minimum 2 fő, 4 éjszakás foglalás esetén
5 500 Ft/fő/éj-től
Elő- és utószezoni 1 hetes akció
Minimum 2 fő, 7 éj 8 nap esetén
28 000 Ft/fő-től

 

Csoportos és gyerek kedvezmények:                       

  • 10 fő felett 1 fő ingyen szállhat meg                       
  • 3 éves korig ingyenes (ágy nélkül)                    
  • 14 éves korig 500Ft kedvezmény                                           

*A kedvezmények nem összevonhatóak.                       
*Az árak ünnepnapokon kívül értendők.                       
*Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, mely értéke 600.-Ft/fő/éj (18 éves kortól)    

 

Nézze meg másik két apartmanunkat is, és kérje ingyenes árajánlatunkat!

Deák vendégház

ajánlatot kérek!

Melyik ház érdekli?

Ház

Deák Vendégház

deák apartman

Hány fő?

Melyik szoba?

Érkezés dátuma

Távozás dátuma