Deák Vendégház Hajdúszoboszló Facebook Deák Vendégház Hajdúszoboszló Messenger
Deák Vendégház Hajdúszoboszló Email
Deák Vendégház Hajdúszoboszló apartman igényes környezetben

Deák 4 vendégház - szállás - Hajdúszoboszló

Deák 4 Vendégház – Hajdúszoboszló


Szállásaink egymás szomszédságában helyezkednek el, így épp úgy, mint a Deák vendégház, a Deák 4 vendégházunk is 200 méter távolságra helyezkedik el a Hajdúszoboszlói strand- és gyógyfürdőtől.

Földszintes vendégházunkban 2 db négyszemélyes központi fűtéssel ellátott apartman áll vendégeink rendelkezésére, melyek egy folyosóra nyílnak, illetve a szépen rendezett, virágos udvarra néznek.

A Deák 4 Vendégház minden apartmanja külön-külön fel van szerelve kábeltévével, és egy-egy saját  fürdőszoba (zuhanytálcás) és wc tartozik hozzájuk. Természetesen itt is ingyenes internet elérhetőség áll vendégeink szolgálatára.

Apartmanunkban jól felszerelt teakonyha található és kisgyerekes családok részére etető széket is tudunk biztosítani. Azoknak a vendégeinknek, akik nem szeretnének még a kirándulás ideje alatt is a konyhában serénykedni, kedvező áron félpanziós ellátást tudunk biztosítani, mely a Deák 4 Vendégház szomszédságában lévő étteremben vehető igénybe.

Az ide látogatók csendes, zöld övezetben élvezhetik a lemenő nap sugarait a szépen gondozott, virágokkal és zöld növényekkel beültetett udvaron. Akár bográcsozással, szalonnasütéssel, vagy grillezéssel egybekötött kertiparty-t is tudnak rendezni, az erre a célra kialakított tűzrakóhelyen. A térkövezett területen helyet kapott még egy kerti fedett filagória is, mely akár 20 fő kiülési lehetőségét is biztosítja, így kényelmesen összeülhet egy nagyobb családi vagy baráti társaság is beszélgetni vagy társasjátékozni.

A tágas udvaron ingyenes és zárt parkolót biztosítunk kedves vendégeink részére!

Szállásainkon zavartalanul, csendes környezetben lazíthatnak és pihenhetik ki a mindennapok fáradalmait az év minden napján.

 Tájékoztatás digitális adatrögzítésről!

 

Személyazonosságot igazoló okmány felmutatása digitális adatrögzítés céljából!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a (2016. évi CLVI. törvény) turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló kormányrendelet értelmében 2021. szeptember 1-től a bejelentkezés feltétele a szálláshely szolgáltatásait igénybe vevők fényképes személyazonosításra alkalmas okmányának (személyi igazolvány vagy útlevél), – harmadik országbeli állampolgár esetében a vízum vagy tartózkodási engedély – átadása a recepciós kollégáknak digitális okmányszkennerrel történő adatrögzítésre, melyet a szálláshely-szolgáltató köteles továbbítani a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA).

 

Az okmánybemutatási kötelezettség független a vendég életkorától, a gyerekek számára is kötelező érvényű. Az okmány bemutatásának hiányában a szállásadó a szálláshely-szolgáltatást megtagadja.

Abban az esetben, ha a szálláshely-szolgáltató a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szálloda a visszaigazolásban szereplő kötbér-, lemondási- vagy módosítási összeg megfizetésére igényt tart.

 

Megértésüket köszönjük.

Deák 4 Vendégház Apartman árak:

Elő- és utószezoni árak
(2023. Június 15-ig és Szeptember 1-től)
Minimum 4 fő, 2 éjszakás foglalás  esetén
5 000 Ft/fő/éj-től
Főszezoni és kiemelt ünnepnapi árak
(2023. Június 16-tól Augusztus 31-ig)
Minimum 4 fő, 4 éjszakás foglalás esetén
8 000 Ft/fő/éj-től
Elő- és utószezoni 1 hetes akció
Minimum 2 fő, 7 éj 8 nap esetén

6 000 Ft/fő/ éj

Minimum 2 fő esetén

 

Csoportos és gyerek kedvezmények:                       

  • 10 fő felett 1 fő ingyen szállhat meg                       
  • 3 éves korig ingyenes (ágy nélkül)                    
  • 14 éves korig 500Ft kedvezmény                                           

*A kedvezmények nem összevonhatóak.                       
*Az árak ünnepnapokon kívül értendők.                       
*Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, mely értéke 600.-Ft/fő/éj (18 éves kortól)    

 

Szeretettel várunk minden kedves Hajdúszoboszlóra látogatót apartmanjainkban!

Deák 4 vendégház

ajánlatot kérek!

Melyik ház érdekli?

Ház

Deák 4 Vendégház

deák 4 apartman

Hány fő?

Melyik szoba?

Érkezés dátuma

Távozás dátuma